top of page
Paella Mixta
Sobre la paella...
De paella Mixta heeft voor ieder wat wils. Het is namelijk een samenvoeging van de beste ingrediënten uit zowel de zee als van het land. Dit gerecht is ideaal voor diegenen die niet kunnen of willen kiezen.
​
De pan waarin het gerecht wordt bereid heet een "paella". Hier heeft het gerecht paella zijn naam aan te danken.
Hoofdingrediënten
Maiskip, gamba's, inktvis, mosselen, snijbonen en garrofon
​
Wij gebruiken een speciale rijst uit Valencia. Deze soort neemt de zelfgemaakte bouillon het best in zich op zodat deze volledig tot zijn recht komt en wij zo een authentiek gerecht kunnen bereiden.
​
​
A Fuego
De rijke smaak van onze paella's ontstaat onder andere omdat we op vuur koken. Dit vuur geeft rook af welke wordt opgenomen door de rijst en zijn smaak afgeeft.
​
In Valencia gebruiken ze traditoneel sinaasappelhout.
Daarnaast is de sinaasappel een kenmerkende fruitsoort in de Spaanse stad Valencia.
De stad waar de paella van origine vandaan komt.
​
bottom of page