top of page

Winter BBQ catering op open vuur, waar verbinding centraal staat

Terwijl de stoof in de Dutch oven pruttelt en het vlees langzaam op de barbecue op open vuur gaart, brengen we je gasten samen. Om te delen, verhalen te vertellen, herinneringen op te halen en nieuwe te maken.


Bij de A Fuego Winter BBQ Experience draait alles om de oerkracht: vuur, en wat het met mensen doet. We willen dat gasten hun telefoon even vergeten en dat ze contact maken met de mensen vóór hen, naast hen, bij hen. Zoals vroeger, rond het vuur.


Onze inspiratie komt van de Argentijnse asado en de Patagonische keuken waar het hele jaar door buiten op vuur wordt gekookt. In de warmte, in de kou. Langzaam, met respect voor het product en voor het moment. Daar draait het niet om perfectie of haute cuisine, maar om het delen van tijd. Zo zal de eerste zelfgebakken pan al palo (brood op stok) wat aangebrand, of niet helemaal gaar zijn, maar dat hoort erbij. De volgende gaat goed en die kun je heerlijk dopen in de Patagonische stoof.


Net als de groenten uit de as die hun karakter krijgen doordat ze rechtstreeks in de kolen worden gelegd. Rokerig, zacht, puur. Elk gerecht is gevormd door het vuur.


Met liefde verzorgen wij onze Winter barbecue op uw kerstborrel, bedrijfsevent, verjaardag, of andere viering.


Ontdek hier het volledige menu en boek jouw moment rond het vuur.

bottom of page