top of page
Blog
Zoeken


Kerst- & nieuwjaarsfeest: vier het samen rond het vuur
Vuur is oerkracht. Het nodigt uit, verwarmt, verlicht. Mensen verzamelen zich er instinctief omheen, alsof ze weten: hier gebeurt iets echts. Rond het vuur verdwijnen lagen en titels, iedereen wordt weer mens. De manager en de stagiair, de planner en de chef, allemaal delen ze dezelfde vonk.
Die vonk, dat is wat wij aanwakkeren tijdens elke kerst- of nieuwjaarsborrel. Een beleving waarin eten, sfeer en samenzijn één worden.

Denise Geestman
4 nov


De magie van vuur & vlees: een winter BBQ buiten als beleving
De lucht is fris, de adem zichtbaar, het vuur knettert.
Terwijl de meeste mensen naar binnen trekken, zoeken wij juist de warmte buiten, bij het vuur. Dat is waar A Fuego voor staat: terug naar het oermoment waarop mensen samenkwamen om te eten, te delen en te verbinden.

Denise Geestman
29 okt


De Magie van Brood Bakken boven Vuur: Een Unieke Ervaring met A Fuego
Er is iets magisch aan het zelf bakken van brood boven open vuur. Geen oven, geen timer, alleen een stok, wat deeg en vuur. Pan al palo, letterlijk “brood op stok”, is een ritueel dat mensen samenbrengt. Terwijl het deeg langzaam goudbruin kleurt, verdwijnt de haast. Er worden verhalen verteld, er wordt gelachen, gedeeld, geproefd. Zoals vroeger, rond het vuur. Pan al palo Bij de Winter BBQ Experience beginnen we met dit ritueel. Iedereen maakt zijn eigen brood. Sommigen dra

Denise Geestman
20 okt


Winter BBQ catering op open vuur, waar verbinding centraal staat
Terwijl de stoof in de Dutch oven pruttelt en het vlees langzaam op de barbecue op open vuur gaart, brengen we je gasten samen. Om te delen, verhalen te vertellen, herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Bij de A Fuego Winter BBQ Experience draait alles om de oerkracht: vuur, en wat het met mensen doet. We willen dat gasten hun telefoon even vergeten en dat ze contact maken met de mensen vóór hen, naast hen, bij hen. Zoals vroeger, rond het vuur. Onze inspiratie komt v

Denise Geestman
19 okt


De BBQ experience voor op je tuinfeest die je nog niet kende: paella op vuur.
Wanneer we denken aan een BBQ, zien we vaak het klassieke plaatje voor ons: vlees op een rooster, een grillmaster met een tang, en een...

Denise Geestman
31 mrt


Paella koken op vuur vs op gas
Allereerst: een paella koken op vuur is echt een kunst en ziet er makkelijker uit dan dat het is. Waar je bij koken op gas enkel aan een...

Denise Geestman
22 nov 2020


25 jaar getrouwd
25 jaar getrouwd, wat een mijlpaal! Wij waren zeer vereerd toen wij door dit prachtige stel werden uitgenodigd om voor hen en hun...

Denise Geestman
15 aug 2020


Golfvrienden
Dit was één van A Fuego's eerste events. In april ontstond het idee om authentieke paella's op traditionele wijze te bereiden, namelijk...

Denise Geestman
6 jun 2020
bottom of page