The Winter BBQ Experience
Een vuur ritueel om te verbinden, geen standaard BBQ buffet catering
A Fuego brengt de Winter Barbecue met kok bij u thuis of op locatie.
Denk aan rijkgevulde stoofpotten die uren pruttelen. Langzaam gegaart premium stukken vlees. Samen je eigen brood bakken boven het vuur. Verrassende bijgerechten zoals 'groenten uit de as' en Vino Criollo Caliente
Geïnspireerd door de Argentijnse asado en de smaken van de Patagonische keuken. Waar het vuur regeert en de keuken door de generaties heen is verrijkt met Europese invloeden.
De eeuwenoude kunst van buiten koken op open vuur bestond al ver voordat er tafels, bestek of gangen waren. Men verzamelden zich rond het vuur voor warmte, eten en om te verbinden.
Deze winter willen we terug naar dat oermoment. Om te delen.
Om herinneringen op te halen en om nieuwe te maken.
Om echt even samen te zijn.
Of je nu een verjaardag viert, een winterbruiloft of op zoek bent naar een originele BBQ cateraar voor teambuilding of je bedrijfsevenement, A Fuego nodigt je uit om samen te komen rond het vuur voor een unieke Winter BBQ aan huis of op locatie.
'Pan al palo' - brood op stok
We beginnen de Experience met 'Pan al Palo' oftewel brood op stok. Een eeuwenoud en universeel vuurritueel. Door de gasten zelf gebakken boven het vuur. Heerlijk om in de stoofpot te dopen.
Rondom het vuur blijven de gasten warm, vertellen verhalen, delen herinneringen en ontstaan er nieuwe.
Even terug in de tijd, naar het moment waarop vuur, eenvoud en gezelschap vanzelf samenkwamen.
.webp)
.webp)

Stoofpot
Terwijl het brood gaart, pruttelt in de Dutch oven een rijke stoof op het vuur.
Onze stoofgerechten worden geserveerd in gietijzeren Dutch ovens die boven het vuur hun karakter krijgen.
Carbonada Criollo
Traditionele Argentijse stoofpot met Patagonische ziel. Bereid met vuurgegaarde pompoen, mais van de barbecue en aardappel.
Optioneel toe te voegen: langzaam gegaarde kalfsschenkel,
Guiso de Lentejas
Een Argentijse klassieker. Rijke stoofpot van linzen, aardappel, wortel en kruiden met invloeden uit de Spaanse keuken.
Optioneel toe te voegen: chorizo criollo of gerookt rund.
Locro Criollo:
Stevige, eeuwenoud Argentijse stoofpot met vuurgegaarde pompoen, maïs van de barbecue en witte bonen.
Optioneel toe te voegen: gerookt vlees.




Showpiece asado
Onze selectie bestaat uit premium cuts van uitzonderlijke kwaliteit, met zorg gekozen bij gespecialiseerde leveranciers.
De showpieces zijn de hoofdrolspeler: indrukwekkende stukken vlees, zorgvuldig geselecteerd bij onze ambachtelijke leverancier, op herkomst, voeding en ras. Het vlees is afkomstig van runderen die met aandacht zijn grootgebracht. Elk stuk wordt met respect behandeld en langzaam gegaard. Dat vraagt tijd, geduld en vakmanschap, maar levert een ongeëvenaarde smaakbeleving op. Op verzoek serveren we ook exclusieve varianten, zoals Wagyu.

Vacio - Flank Steak
Miguel Vergara
Info volgt binnekort...

Picanha - Gold label Rioplatense
Rioplatense Gold label
Info volgt binnekort...

Entraña - Outside skirt
Miguel Vergara
Info volgt binnekort...

Tira de Asado - short ribs
Swami
8 uur a fuego lento,
afgewerkt boven het vuur.
Info volgt binnekort...
We hebben uiteraard ook vis opties. Deze zullen binnekort worden toegevoegd aan de website maar kunnen al besteld worden.
'Carne asado' - vlees van de gril
Naast de Showpiece serveren we altijd authentieke begeleiders van het showstuk.
Chorizo criollo: altijd het begin van een asado: sappige, kruidige Argentijnse worstjes.
Pollo asado: Kip, langzaam boven het vuur geroosterd tot het vel goudbruin is. Eenvoudig, smaakvol en altijd geliefd bij de asado.




'Guarniciones Patagonicas´ - vuur sides
Guarniciones zijn bijgerechten die, net als het vlees, hun karakter krijgen van het vuur. Onze vuur sides worden op Patagonische wijze bereid, deels boven het vuur zoals bij de asado, en deels in de gloeiende kolen volgens de rescoldo traditie.
Bij iedere Winter BBQ serveren we een royaal assortiment aan groenten uit de as en van de gril. Denk aan:
-
Cebollas al Rescoldo - uien rechtstreeks uit de gloeiende kolen
-
Berenjenas con miel - aubergines met honing, limoen en tamarindo
-
Pimientos asados - direct boven het vuur gegrild tot de schil blakert
-
Zapallo al rescoldo - Pompoenen uit de as
-
Papas Patagoniceas -
-
Chimichurri - Homemade salsa
Rescoldo betekent "hete as" of "gloeiende kolen". Alles wat in de as, onder de as of tussen de gloeiende kolen wordt bereid.
Het is één van de oudste kooktechnieken van de Patagonische gauchos.
Samen vormen deze guarniciones een kleurrijk en warm ensemble, bedoeld om te delen. Eenvoudig, eerlijk en vol karakter — precies zoals de Patagonische keuken bedoeld is. In A Fuego stijl geven we er onze eigen signatuur aan, zonder de ziel van de traditie te verliezen.
Daarnaast bieden we diverse extra, varierende, guarniciones. Op aanvraag maken we met liefde een passend voorstel.




Berenjenas BBQ con miel, limón y tamarindo
Aubergines die boven het vuur karamelliseren tot ze zijdezacht zijn. Afgewerkt met een vleugje honing, limoen en tamarinde wat ze een frisse en verrassende balans geeft naast het vlees.
Groenten “uit de as”
Hele paprika’s, tomaten, pompoenen en uien worden rechtstreeks in de kolen gelegd tot ze door het vuur hun karakter krijgen.
Chimichurri - Homemade
In Argentinië zeggen ze: “Una buena carne solo necesita fuego y sal.” Goed vlees heeft niets meer nodig dan vuur en zout. Er is één uitzondering: de Chimichurri. Door A Fuego bereid op de traditionele manier: met verse kruiden, langzaam gefermenteerd.

Prijzen
Inbegrepen
Pan al palo | Showpiece | Carne asado | Vuur sides | Chimichurri
Privé chef | vuurassistent | voorbereiding | op & afbouw
vanaf €59 p.p.
Optioneel
Argentijnse stoof uit de Dutch oven
Carbonada criolla | Guise de lentejas | Locro criollo
Vanaf €6 p.p.
Meerdere soorten Showpieces
Vacio | Picanha | Entraña
Vanaf €5 p.p.
Premium Signature
Tira de Asado - Swami short ribs
+ 15 €p.p.
Guarniciones extras
Op aanvraag
Hot drinks
Vino Caliente Criollo | Te al fuego
Prijs is afhankelijk van de gekozen showpiece(s), aantal gasten, je wensen en de locatie.
Vraag een prijsopgave aan,
dan maken we deze met liefde op maat.
Interesse in zakelijk event?
Klik hier.
Vraag een prijsindicatie aan
Vul het formulier voor:
-
Een prijsindicatie op basis van je event
-
Een beschikbaarheidscheck
-
Telefonisch contact waarin we je wensen bespreken
Je mag ons uiteraard ook altijd contacten.
Zowel telefonisch, via de app of e-mail.
06 25230606
FEBRUARI = VOL
















